torsdag den 11. oktober 2007

Malstrøm af Michael Connelly.


Jeg har altid gang i en bog. Lige nu læser jeg Malstrøm af Michael Connelly. Det er en maskulin krimi. Den er rå, lidt dyster og ikke som de Nordiske krimidronninger, jeg også læser med glæde. Jeg har fundet flere anmeldelser af Malstrøm, jeg linker kun til en af dem, men fælles for dem alle er, at de er positive.

4 kommentarer:

Helle sagde ...

Den lyder spændende. Jeg læste "De paralelle mord" for ikke så længe siden...ej, jeg læste den ikke, jeg hørte den på lydCD, for så kunne jeg nemlig strikke samtidig ;-) Giver du lige din vurdering af bogen, når du er færdig med at læse den...?

Helle K. sagde ...

Jeg læste færdig iaftes. Jeg synes bogen er god, det er en typisk Michael Connelly krimi, et godt og spændende sprog, en god fortælling og en spændende historie. Linket i indlægget giver en kort gennemgang af handlingen, hvis du gerne vil have det.
Stemningen i bogen er der fra start til slut.
En god bog som lever op til mine forventninger, jeg har læst alle Michael Connelly's krimier.
Jeg har endnu ikke prøvet at lytte til en bog, jeg lånte en for et stykke tid siden, men afleverede den uden at have hørt den. Jeg kan bedst lide ro og fred lige for tiden, jeg hører næsten heller ikke radio mere.

Helle sagde ...

Jeg havde læst den anmeldelse, du linkede til, men jeg ville bare gerne høre din vurdering - så mange tak:-) Bogen kommer på min liste med bøger, som skal læses i fremtiden.

Go' weekend!

Helle K. sagde ...

Det er helt i orden, jeg var bare for doven til selv at skrive handlingen - når nu en anden havde gjort det ;-))