torsdag den 13. september 2007

Aalborg.


Smerteklinikken i Aalborg har den dejligste udsigt. Dette billede er taget i venteværelset. Samtidig er det nogle kompetente og dejlige mennesker, som er ansat der.

Udsigten ved parkeringspladen er også ret god.

Jeg har for næsten et år siden været med på et pacinghold på Smerteklinikken, det var en stor hjælp for mig, men de oplevelser jeg har haft denne sommer, har været som en hammer i hovedet og jeg er egentlig parat til at deltage på coachingholdet, det har jeg sagt ja tak til.
Anders Schou Olesen er et dejligt menneske, ham kan man snakke med om alt. I 2004 blev han faktisk udnævnt til Årets Nordjyde ved en afstemning i Nordjyllands Radio.

Bagefter var jeg på Socialmedicinsk enhed, hvor jeg skulle have lavet en personlighedstest af en psykolog. Jeg havde valgt, at jeg ville møde psykologen med et åbent sind, ikke være negativ før jeg overhovedet kom derud, og jeg må sige, at det var en god ide. Oplevelsen var positiv og spændende. Jeg blev testet ved hjælp af samtale, "blæk-klat-test" og en bunke spørgsmål. Hun sagde, at hun ikke kunne se nogle tegn på, at jeg skulle have psykiske problemer, men det regnede jeg nu heller ikke med.
Hele seancen er sat i værk af det sociale system, når man kommer ind i systemet er der ingen ende på alle de ting man skal igennem. Jeg har valgt, at jeg vil være positiv hele vejen - jeg har heller ikke haft dårlige oplevelser med "systemet" indtil nu.

4 kommentarer:

Kagekonen sagde ...

hvor er det godt, at du kan trække på smerteklinikkens resurser. De er dygtige deroppe har jeg hørt.

Med hensyn til at møde det offentlige, så er det altid en god start at være åben og positiv. Det giver en helt anden kommunikation mellem to mennesker, hvis begge er åbne, positive og lyttende.

Jeg håber de gode oplevelser fortsætter, det har du fortjent.

Helle sagde ...

Tak skal du ha'. Ja, de er dygtige.

Gitte sagde ...

Stort tillykke med yngstemanden:-)
Og så håber jeg også de gode oplevelser fortsætter, og at du med tiden igen får et "LIV", som du efterlyste en dag :-)
Krammer til dig!

Helle sagde ...

Tak - vi er lige færdige med lagkagen ;-))
Tak, jeg arbejder hårdt, for at få et liv igen...
I lige måde og tak for din kommentar.